Page 1 of 1

Oryzer 1.5.0 workspace problem!

Posted: Sun Nov 15, 2020 8:17 pm
by Esseker20
Hi,
I installed version 1.5.0.0 on my laptop, when I open a workspace I can only use zom in and zom out and that's it.
I can't navigate the diagram, and the toggle re-sizer doesn't work, it remains a fixed line and cannot be moved.
It is impossible to work, what can I do?

Acer Apire V17
Geforce Gtx 960M
Windows 10 Pro ver. 20H2
ScreenShot.png
ScreenShot.png (230.41 KiB) Viewed 248 times

Re: Oryzer 1.5.0 workspace problem!

Posted: Mon Nov 16, 2020 3:12 pm
by Fantom
You can try by Right-Clicking on the Workspace and selecting Toggle Re-sizer and move the Grip to the right.

Let us know if that helps.

Re: Oryzer 1.5.0 workspace problem!

Posted: Mon Nov 16, 2020 8:38 pm
by Esseker20
Yes I did but it doesn't move. In the previous version everything worked perfectly, but after the last update not anymore. I also tried it on a second pc but it doesn't work anyway.

Re: Oryzer 1.5.0 workspace problem!

Posted: Thu Nov 19, 2020 3:45 pm
by Esseker20
...is it possible that nobody has the problem of not being able to use the toggle resizer? :shock:

Re: Oryzer 1.5.0 workspace problem!

Posted: Sun Dec 06, 2020 4:27 pm
by Fantom
Our team did try to debug this report, and we are unable to emulate it on any of our available machines.

However, we're still trying to find ways to reproduce this bug on different OS configurations. We think it may also be caused by Scaling options or OS language.