anna
Newbie
Posts: 1
Joined: Fri Sep 09, 2016 4:31 pm

Voice commands

Fri Sep 09, 2016 4:34 pm

Hi, I am newbie in syn, I have Syn bot Studio 1.53 installed. how can I make it work with voice commands? I couldn't find it.

Thanks

User avatar
Fantom
Help & Support
Posts: 313
Joined: Fri Oct 25, 2013 9:20 pm

Re: Voice commands

Fri Sep 09, 2016 10:23 pm

Voice commands feature is automatically enabled if your Windows OS supports speech recognition. Some home editions of Windows doesn't support speech recognition. :?

Click on Keyboard & Voice Commands on the title bar of Bot Studio and you'll see all the Speech options available. To use them just make sure your mic is connected before starting Bot Studio. If Bot Studio can hear you, you'll see the volume indicator level go up whenever you speak anything on the mic.

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest