musthafa1996
Posts: 3
Joined: Mon Apr 30, 2018 10:52 pm

Usage of @sys.math.expression not working [SOLVED]

Mon Apr 30, 2018 11:05 pm

Hi there! The usage of the pre-built entity for math expression @sys.math.expression doesn't seem to work. I'm using the latest version of OSCOVA.
And this is my code:

Code: Select all

	[Expression("Evaluate the expression @sys.math.expression:exp")]
	public void SolveMathProblem1(Context context, Result result)
        {
                var exp = result.Entities.OfType("exp");
        }
When I give input as "Evaluate the expression 3+2", it responds with a fallback message. Can anyone help me out?

User avatar
Fantom
Help & Support
Posts: 320
Joined: Fri Oct 25, 2013 9:20 pm

Re: Usage of @sys.math.expression not working

Tue May 01, 2018 3:42 pm

Tested your code and its working for me. Whats the version of Syn Bot framework you are using in your code?

musthafa1996
Posts: 3
Joined: Mon Apr 30, 2018 10:52 pm

Re: Usage of @sys.math.expression not working

Wed May 02, 2018 10:29 am

Thanks for your response. I'm using Syn.Bot Framework version 2.9.5.1, the latest stable version. But it doesn't work for me. What might be the problem? Can you help?

musthafa1996
Posts: 3
Joined: Mon Apr 30, 2018 10:52 pm

Re: Usage of @sys.math.expression not working

Wed May 02, 2018 11:19 am

I updated Syn.Bot framework and everything works fine now. Thank you so much :)

Return to “Report Bugs and Issues”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest